Forum szaleńców... skończonych wariatów.. a co! :P :] ale za to kochanych ;)
stary nup
może sobie wtedy sprawię nowy z większym wyświetlaczem i w tedy stronki będą lepiej wyglądały
a tak z innej beczki - fajny ten motyw deszczu
..::Not quite an Angel::..
dziekuje kumpel robil ^^
Z tymi broniami 1h to mam szczęście do sekty...
Mam już: pałkę, nóż, sztylet i kamę sekty
Co do 2h broni, to jest kłopot,bo mam ich dużo, ale nie mam niestety dostępu do połączeń (na forum ogólnym jest w trakcie remontu od kilku miesięcy), a tu muszę jeszcze trochę pospamować żeby mieć dostęp
Suf sekty to raczej złom, który często wpada i sam w sobie jest mało warty, chyba że w połączaniu z ciekawym prefem.
A co białych 2h to odkryłem wszystkie możliwe połączenia - są na liście na forum, ale poza CR'ami czy berkami składanie maczug jest raczej nieopłacalne. Dlatego dla wszystkich innych jest to złom, ale możesz mi podesłać co masz i powiem czy ciekawe i czy bym odkupił... Oczywiście pref i suf razem.
Gość
Ostry Sztylet Drakuli (+2)
Broń biała jednoręczna
Obrażenia: 9 - 10
Cechy: Trafienie +15, obrażenia wszystkich broni +6, +6 do PKT ŻYCIA za każde trafienie
Wymagania: POZIOM: 28, SIŁA: 23, ZWINNOŚĆ: 22, INTELIGENCJA: 15, WIEDZA: 16
Cena sprzedaży: 28 700 PLN
Wartość: Nanity 52, Mana 184
a co powiecie na to?
Pomocna Bandana Gladiatora wygląda jak interesujący składnik do połączeń, ale niekoniecznie specjalnie drogi. Przypuszczam, że parę ks za to można będzie dostać. Cała reszta jest do przemielenia.
stary nup
no ba:D teraz jeszcze utwardzane XXX magii i mam pomocną xxx prekognicji:D tylko dopaść to będzie ciężko - może ktoś zna przepis na utwardzaną xxx magii??
Gość
bedzie ciezko a nawet bardzo ciezko..;] ja znam tylko jedno na sufiks magi a jest one w ogule nie przydatne a mianowicie magi= magi + prekognicji
p.S jeszcze 7postow;d
Ostatnio z ciekawszych mam coś takiego:
Koszulka Gwardzisty (+3) Zbroja Obrona: 11 Cechy: obrażenia wszystkich broni +6, obrona +8 Wymagania: POZIOM: 18, SIŁA: 22, WYGLĄD: 15
Przeklęty Sztylet (+1) Broń biała jednoręczna Obrażenia: 8 - 9 Cechy: Trafienie +9, SIŁA +5, SPOSTRZEGAWCZOŚĆ +3, szansa trafienia bronią białą -7 Wymagania: POZIOM: 14, SIŁA: 15, ZWINNOŚĆ: 16, INTELIGENCJA: 14, WIEDZA: 13
(już 2 mi takie wypadły + 1 z sufiksem zwinności, który poszedł na aukcji )
Wzmacniający Nóż Zarazy (+1) Broń biała jednoręczna Obrażenia: 6 - 7 Cechy: Trafienie +6, PKT KRWI -6 %, ZWINNOŚĆ +1, SZCZĘŚCIE +1, PKT ŻYCIA +12 %, obrażenia wszystkich broni +6, obrona postaci -9
Rogaty Kask Zmysłów (+1) Hełm Obrona: 5 Cechy: Trafienie wszystkich broni +1, obrażenia wszystkich broni +5, SPOSTRZEGAWCZOŚĆ +5, szansa trafienia bronią białą -11
Oprócz przeklętego sztyletu to złom. A obecnie przeklęte rzeczy bez sufu schodzą i tak za niewiele.
Ostry sztylet drakuli? Trudno powiedzieć... Fajny suf, ale kiepski pref i nie wiem czy dałoby sie coś z tego zrobić.
Gość
ale siara... wszystko złom P trzeba się czasem postarać, a nie wypisywać wszystko co wam w łapy wpadnie ;P
to jest dopiero coś
Pierścień nietoperza (+5)
Cechy: WYGLĄD -7, SPOSTRZEGAWCZOŚĆ +7, ZWINNOŚĆ +6, szansa trafienia bronią białą -12
Wymagania: POZIOM: 34, WYGLĄD: 38
Cena sprzedaży: 23 200 PLN
Wartość: Nanity 102, Mana 454
i tym sie można pochwalić ;p
Ostatnio edytowany przez FireBlade (2008-09-27 12:26:25)
stary nup
zauważ kolego, że piszą tu osoby, które nie mają rozeznania - po to właśnie jest ten wątek - jak ktoś nie wie, to się pyta - przy takich itemkach jak Twój jasnym jest, że bliżej mu do skarbu niż złomu, ale na kolana też nie powala