Forum szaleńców... skończonych wariatów.. a co! :P :] ale za to kochanych ;)
stary nup
nie chciałby tu ktoś czegoś wpisać?? ja mam na przykład władczą pelerynę/ marynarkę (charyzma) lub łowiecką koszulkę (wiedza) mam szmaragdowy set, ale on raczej mało daje do wiedzy (5) a charyzmy tez raczej mało... na pewno do wiedzy przydadzą się szorty inków - ja ich niestety nie mam...
do tych wyższych leveli to zdecydowanie jakieś mocne sprzęty - mam rapier przodków ale, żeby się nadawał tu musiałby chyba mieć poziom co najmniej dobry:D
Gość
i tu też klapa widać tylko spamik
Tylko twój... Ja natomiast odpowiadam...
Swoją drogą coś ostro się do spamowania zabrałeś. Pewnie żeby do mojego działu się dostać . Może podnieść próg do 40 postów?
Ostatnio edytowany przez Sithin (2008-09-27 18:27:49)
Gość
no pogotowie to bym chętnie zrobił na 8 lvl ja mogę dać tak : diamentową apache koncentracji +3 [ zbierta klanie reszte diamenta
]
stary nup
Sithin napisał:
Tylko twój... Ja natomiast odpowiadam...
Swoją drogą coś ostro się do spamowania zabrałeś. Pewnie żeby do mojego działu się dostać. Może podnieść próg do 40 postów?
heh chyba trzeba tak zrobić - chociaż pewnie i 40 postów spamowych da się zrobić
może trzeba zmienić metodę - np. dawać dostęp za zasługi - jakiś super występ na expie lub oblegu, jakaś przydatna info itp. itd. a nie tak za ilość - idźmy w jakość
Gość
to za to że kiedyś byłem jedną z najsłabszych osób w klanie a teraz jedną z najlepszych dostanę dostęp ?? zawsze to jakaś zasługa lub raczej osiągnięcie